ENTORN

Senderisme i esport

Podem trobar diferents camins de ronda i itineraris pels voltants del Port de la Selva. Per anomenar-ne alguns el camí de ronda que va des del mateix poble fins a Llançà, l’itinerari de la costa de l’Oratori o bé el del conjunt Monumental de Sant Pere de Rodes.

També es pot visitar la Vall de la Santa Creu i la Selva de Mar, així com l’ermita de Sant Baldiri de Taballera.

Cales i platges

Trobem platges de sorra com la del Port de la Selva, anomenada també del Biberó, per les seves pròpies característiques, força plana, de poca fondària molt bon tros, i que permet als més petits de gaudir de la platja com si fos una gran banyera. Però la gran majoria de cales dels voltants són formades per pedres arrodonides per l’acció de la mar i del vent al llarg del temps.

L’aigua sempre cristal.lina permet de practicar-hi qualsevol esport marítim.

Museu Dalí Figueres

On podrien visitar l’objecte surrealista més gran del món. Dalí va decidir crear el seu propi museu a l’antic Teatre Municipal de Figueres. Hi podem veure diferents exposicions també.

Els voltans

Monestir de Sant Pere de Rodes
És un dels testimonis de l’arquitectura romànica catalana. Està format per l’església, el campanar, el claustre, les sagristies, les dependències per fer-hi vida i el Palau de l’Abat.

Els diversos edificis s’organitzen als voltants del claustre i l’església.

Des del Monestir hi ha una de les millors vistes del Cap de Creus. També hi podem trobar restes del poble medieval de Santa Creu de Rodes destacant l’església de Santa Helena de Rodes.

Parc Natural del Cap de Creus
Zona d’una qualitat biològica, geològica i paisatgística de primer ordre. La configuració geològica és única al món, hi conviuen també nombroses espècies estranyes, algunes endèmiques. Es combina amb una gran riquesa del patrimoni vegetal.

Destaca l’excepcional bellesa paisatgística, penya-segats abruptes, roques solcades pel vent i la sal, cales recollides. La fúria de la tramuntana, vent sec i esbojarrat, exposat a nombrosos indrets del Parc crea unes vistes senzillament úniques.

Aquabrava a Roses

Parc aquàtic on podem experimentar en família o amics diversió i plaer en les seves atraccions aquàtiques.

Sol i mar… apartaments dins la natura

FES LA TEVA RESERVA

12 + 14 =

Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 ]RGPD])
Responsable del tractament: APARTAMENTS PORT DE LA SELVA
Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis de lloguer d'apartaments turístics.
Drets: Pot exercir els drets previstos als articles 15 a 22 del RGPD, que es recullen a la nostra política de privacitat.

Open chat
Hola
¿En que podemos ayudarte?