Port de la Selva

QUÈ FER

SENDERISME I SPORT

Podem trobar diferents camins de ronda i itineraris pels voltants del Port de la Selva, per anomenar-ne alguns el camí de ronda que va des del mateix poble fins a Llançà, l’itinerari de la costa de l’Oratori o bé el del conjunt Monumental de Sant Pere de Rodes.

També podeu visitar la Vall de Santa Creu i la Selva de Mar, així com l’ermita de Sant Baldiri de Taballera.

RUTES PER PORT DE LA SELVA

Itinerari Parc Pedrestes| Itinerari Geològic | Itinerari del Mar de dalt i l’Itinerari St. Baldirio de Taballera.

No us perdeu el Mapa de les rutes de senderisme del Cap de Creus.

CALES I PLATGES

Trobem platges de sorra com la del Port de la Selva, anomenada també del Biberó, per les seves pròpies característiques, força plana, de poca profunditat molt bon tros, i que permet als més petits gaudir de la platja com si fos una gran banyera. Però la gran majoría de cales de les rodalíes estan formades per pedres arrodonides per l’acció del mar i del vent al llarg del temps.

L’aigua sempre cristal·lina permet practicar cualsevol sport marítim

Museu Dalí Figueres

On podrien visitar l’objecte surrealista més gran del món. Dalí va decidir crear el seu propi museu a l’antic Teatre Municipal de Figueres. També hi podem veure diferents exposicions.

ELS VOLTANTS

Monestir de Sant Pere de Rodes
És un dels testimonis de l´arquitectura romànica catalana. Està format per l’església, el campanar, el claustre, les sagristies, les dependències per fer vida i el Palau de l’Abat.

Els edificis s’organitzen als voltants del claustre i l’església.

Des del Monestir hi ha una de les millors vistes del Cap de Creus. També hi podem trobar restes del poble medieval de Santa Creu de Rodes destacant l’església de Santa Helena de Rodes.

Parc Natural del Cap de Creus.
Zona de qualitat biològica, geològica i paisatgística de primer ordre. La configuració geològica és única al món, conviuen també nombroses espècies estranyes, algunes endèmiques. Es combina amb una gran riquesa del patrimoni vegetal.

Destaca l’excepcional bellesa paisatgística, penya-segats abruptes, roques solcades pel vent i la sal, cales recollides. La fúria de la tramuntana, vent sec i esbojarrat, exposat a nombrosos llocs del Parc crea unes vistes senzillament úniques.

Aquabrava a Roses

Parc aquàtic on podem experimentar en família o amics diversió i plaer en les seves atraccions aquàtiques.

Brascó Cap de Creus

La missió de Brascó és oferir un espai únic on esport, lleure i restauració convergeixen en un entorn inigualable de la mà d’un equip lliurat al teu benestar. Brascó Cap de Creus és un club de referència a l’Alt Empordà a nivell esportiu, d’oci i restauració on passar els millors moments en parella, família i amics.

Restaurant, pàdel, tennis, futbol i piscina.

Centre de inmersió Port de la Selva

El centre d’immersió CIPS es troba dins del centre de la vila, a 20 metres del port i del vaixell d’immersió. És el punt de trobada per fer les inscripcions. Disposa d´una botiga especialitzada, aula de formació i vestidors.