Port de la Selva

Curiosidades y actividades en Port de la Selva

PERSONES FAMOSES

 

Des de fa uns anys, l’Ajuntament de Port de la Selva organitza una ruta literària, al voltant de l’obra de l’escriptor Josep Vicenç Foix, amb la finalitat de descobrir carrers i punts d’interés que van marcar els seus escrits. Atret per les vistes i l’ambient, l’escriptor plasma entre paraules, els colors de les aigues i roques del poble, obres poètiques com “La balada de Luard”, “El mariner” o “Cançons de rem i de vela”.

 

Josep Maria de Sagarra, també va ser un escriptor que inspirat per l’entorn del poble, va escriure la seva obra de teatre “El café de la Marina” i la novela “All i salobre”

 

 

CASETA DE CALA PRONA

 

Adosada a les roques de la Cala Prona, trobem una petita barraca de pescadors. Amb una planta rectangular i enmarcada per petites finestres, compta amb un petit embarcador que permet arribar a la cala en barco. El mes interessant es que l’espai de la caseta es pot llogar sota disponibilitat, i es troba en propietat de la Cofradía de Pescadors de Port de la Selva.

 

Pots trobar més informació sobre la caseta de Cala Prona

 

 

ESPORTS

 

Al ser un poble de costa, Port de la Selva es caracteritza per els esports acuàtics, concretament el windsurf a causa de l’aigua i el temps, marcat per la tramuntana. Per tant, compta amb una escola i lloguer específics per a la realització d’aquest esport.

 

A part, també podem trobar un Club Nàutic, on es troba una escola de vela, el lloguer d’embarcacions, classes de natació per a tot l’any, entre d’altres.

 

Pel seu entorn natural, també trobem la possibilitat de gaudir de la zona a peu o en bicicleta, amb rutes que faciliten l’accés i el recorregut. A més a més, el fons marí també destaca per la seva varietat en l’ecosistema, aspecte que incita a la realització d’esports en sintonía amb l’ambient, com ara el busseig, la natació o l’esnórquel

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *