Arreu del país trobem cales molt boniques però el Cap de Creus concentra en un espai reduït cales molt diverses i amb un encant especial.

De totes les 97 platges i cales que hi ha al Cap de Creus, avui us en descobrim tres.

 

 

CALA TAMARIUA

Cala Tamariua és una platja nudista de sorra fosca (de les poques que hi ha al Cap de Creus) situada entre dues muntanyes i en estat totalment verge

El seu nom prové dels tamarius que creixen als margesRep el nom dels tamarius que creixen als marges. Te una longitud de 80 metres i les seves aigües son cristal·lines, el que fan que sigui ideal per al busseig.

Des del Port de la Selva, es pot arribar per l’interior i també pel camí de ronda. No disposa de cap tipus de servei.

 

 

CALA CATIVA

La Cala Cativa és una d’aquelles cales petites que ens ofereix el Parc natural del Cap de Creus. Molt a prop del poble de Port de la Selva (2 km) però que poca gent coneix degut a la seva dificultat per accedir-hi.

Per arribar a la cala haurem de segur el Camí de Ronda que ens porta fins a Cala Tamariua i seguir en dirección sud, abans de Cala Fornells.

A part de la seva bellesa, Cala Cativa te una altra sorpresa. Cap al segle I A.C. s’hi va enfonsar un vaixell íber d’uns 10-12 metres d’eslora mentre transportava un carregament de 150 i 200 àmfores de vi.

Al costat dret de la cala i trobarem una petita construcció de pedra que servia de refugi als pescadors que practicaven la pesca a l’encesa. L’empedrat que la precedix feia d’eixugador, el lloc on es desmallava el peix atrapat a les xarxes.

 

 

CALA FORNELLS

La Cala Fornells és la última cala accessible a peu pel camí de ronda que surt de Cala Tamariua. Es troba a uns 2 km d’aquesta cala que es recorren en aproximadament una hora. La bellesa del paisatge i la tranquil·litat de l’entorn fan que sigui uns dels trams amb més encant del Camí de Ronda.

 

LLOGUER D’APARTAMENTS A PORT DE LA SELVA

Lloguer turístic d’apartaments ideals per gaudir de les teves vacances a Port de la Selva, Cap de Creus i la Costa Brava.

 

Lloguer de Vacances a Cala Tamariua

Lloguer de vacances a Cala Cativa

Lloguer de vacances a Cala Fornells

CONTACTA AMB NOSALTRES

12 + 5 =

Informació bàsica sobre el tractament de dades (LO 3/2018 i Reglament (UE) 2016/679 ]RGPD])
Responsable del tractament: APARTAMENTS PORT DE LA SELVA
Finalitat: Oferir i gestionar els nostres serveis de lloguer d’apartaments turístics.
Drets: Pot exercir els drets previstos als articles 15 a 22 del RGPD, que es recullen a la nostra política de privacitat.

Open chat
Hola
¿En que podemos ayudarte?