Port de la Selva

Platges i cales Port de la Selva – II

 

 Quatre cales de Port de la Selva per a visitar:

PLATJA DE LA RIBERA

Aquesta platja situada al nucli urbà del poble de

Port de la Selva, compta amb tots els serveis

disponibles, com ara bars, restaurants i botigues.

Aquest fet, sumat al seu fàcil accés i a la seva

forma de mig cercle, li permet acollir cada any un

gran nombre de turistes i banyistes, que gaudeixen del sol i de les vistes. Separada per la Riera de Romanyac, la part mes propera al nucli, compta amb amb un parc infantil, i una zona dedicada a als més atrevits amb els esports marítims. També hi trobaràs tota classe de recursos com lavabos, dutxes, parking, bus i accessos per a minusvàlids. Destaca per permetre l’accés a gossos, i per ser un espai format en base a sorra i pedres.

 

PLATJA D’EN PERE ESTEVE

Envoltada de roques, aquesta petita platja es troba a tan sols uns kilómetres al nort del poble. Amb una antiga i petita barraca de pescadors, sovint s’arriba a aquesta petita platja per practicar esports nàutics.

S’hi pot accedir tan en cotxe com a peu, i la seva superfície esta composta de petites pedretes.

 

PLATJA DEL PAS

Situada just al costat del port de Port de la Selva, aquesta petita platja esta enterament coberta de pedres grises, que ens ofereixen una vista tranquila i d’aigua clara. Destacar que ha obtingut el distintiu de Qualitat Ambiental.

Es d’accés fàcil a més de comptar amb una rampa per a minusvàlids, i un parking just al costat. Amb una longitud de 50 metres i una amplada de 12 metres.

A tansols 80 metres es troba el port nàutic, molt ben conectat amb el nucli urbà. Té un petit passeig marítim i un parking, tot i que es d’alta ocupació.

PLATJA DE LA VALL

Molt coneguda pels visitants del càmping situat al costat, que compta amb accés directe a la platja, aquesta destaca per tenir diferents tipus de materials naturals, des de sorra a pedres i roques, entre les quals es pot bucejar i nadar.

Envoltada per l’entorn natural del Parc Natural del Cap de Creus a sota del Monestir de Sant Pere de Rodes, a l’any 2000 va ser guardonada amb 5 estrelles per la seva qualitat per la Generalitat.

On actualment es situa el càmping, les terres eren destinades al cultiu i producció de vinyes.

LLOGUER D’APARTAMENTS A PORT DE LA SELVA

Lloguer turístic d’apartaments ideals per gaudir de les teves vacances a Port de la Selva, Cap de Creus i la Costa Brava.

Lloguer de Vacances a Platja de la Ribera

Lloguer de vacances a Platja d’en Pere Esteve

Lloguer de vacances a Platja d’el Pas

Lloguer de vacances a Platja de la Vall

Feu un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà. Els camps necessaris estan marcats amb *